Kleur

Snoepdoosjes met logo

Een bedrukt snoepdoosje is het perfecte relatiegeschenk voor u. Laat het logo van uw bedrijf op een van onze snoepdoosjes drukken. Een doosje gevuld met onder anderen, snoep, chocolade of pepermunt. Een leuke en lekker weggever voorop de beurs of voor uw  relaties en medewerkers. Bestel uw favoriete snoepdoosje bij AtmR Gifts!

Snoepdoosjes als relatiegeschenk

Zoekt u een origineel cadeau om mee te geven aan uw klanten? Dan is een snoepdoosje misschien een leuke suggestie. U kunt kiezen uit verschillende modellen en ook uit diverse vullingen als u kiest voor het kartonnen snoepdoosje. U kunt onder anderen kiezen voor pepermuntjes, chocolaatjes of verschillende snoepjes. De snoepdoosjes hebben we in grappige, originele varianten zoals een kubus, mini vrachtwagentje, bedrijfsauto, container en een pallet gevuld met snoepjes. Als de bedrukte doosjes met een leuke vorm leeg zijn kunnen ze ook dienen als decoratie voor op het bureau.

Snoepdoosjes bedrukken

Laat de snoepdoosjes bedrukken met het logo, een naam, slogan of reclame boodschap van uw bedrijf. Wij bedrukken snoepdoosjes met uw full colour ontwerp, geheel in de stijl van uw bedrijf en met uw logo of boodschap erop. De geschenkdoos snoepjes lenen zich goed voor promotionele doeleinden. Denk aan een beurs met honderden bezoekers. Snoep relatiegeschenken vallen bij velen in de smaak. Deel ze uit tijdens de opening van uw bedrijf of stop ze in een pakket. Of u nu wilt opvallen op een beurs of evenement, uw relaties of leveranciers een blijk van waardering wilt tonen of uw eigen medewerkers wilt laten stralen met je merk. Met de snoepdoosjes zult u ze erg blij maken. Bovendien hebben relatiegeschenken en promotieartikelen een hoge attentiewaarde en het wordt maandenlang en soms zelfs jarenlang gebruikt. Bekijk ook onze andere artikelen waar u een logo op kunt laten drukken. Een aantal voorbeelden zijn: stroopwafels, snoeppotten, click clack blikjes of fruit met logo.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20