Kleurclick clack blikje met logo

Bij AtmR Gifts kunt u snel en eenvoudig bedrukte click clack blikjes bestellen. Wij beschikken over een uitgebreide collectie leuke klikblikjes groot en klein formaat en in allerlei kleuren. Onze snoepblikjes zijn volgens HACCP norm verpakt.

Click-clack blikjes

Onze bedrukte Click-clack blikjes met logo zijn metalen pepermuntblikjes met een revolutionair open- en sluitsysteem. Door heel eenvoudig op het clickclack dekseltje te drukken gaan de zijkanten naar buiten en is het blikje geopend. Wilt u het weer snel en eenvoudig sluiten dan knijpt u de zijkanten naar binnen en het blikje is weer gesloten. Onze snoep click clack blikjes kunnen worden gevuld met mini pepermintjes, pepermuntjes, kleur pepermuntjes en gekleurde dropstaafjes. Het mooie van een click clack blikje is ook dat het clicclac blikje nadat de pepermuntjes genuttigd zijn altijd bewaard wordt voor ander gebruik of thuisgebruik. Denk aan het bewaren van oortjes, clips, paperclips, naalden, schroefjes, knoopjes of andere snoepjes. Kortom optimale attentiewaarde van dit handige leuke promotieartikel.

Soorten blikjes 

Deze lekkere frisse pepermuntjes kunnen worden geleverd in verschillende vormen en kleuren. De clickblikjes kunnen ook worden geleverd in een wit of zilverkleurige kleur en met logo opdruk. Er is genoeg te kiezen uit allerlei soorten vormpjes zoals blikjes als huisje voor de makelaar, een vrachtwagenblikje of doosje voor een transportbedrijf, een reiskoffertje voor een reisbureau, een klavertje 4 doosje voor het casino. Bekijk alle mogelijkheden of vraag het ons.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20