Prijs

t/m

Rituals pakketten

Hoe en wat doen we dit jaar met kerst is een veel gestelde vraag… Zoek je een origineel verwencadeau? Kies dan eens voor een RITUALS geschenkpakket. Zo geef je het perfecte kerstgeschenk, waar altijd iedereen blij van wordt. De nieuwe RITUALS adventskalender 2021 is een echte aanrader!

Rituals pakketten geven met Kerst?

Een Rituals pakket is een goed idee. AtmR Gifts is al jaren exclusief  B2B distributeur voor RITUALS geschenksets en pakketten. Bij ons vind je heel veel verschillende luxe Rituals giftsets om uit te kiezen en te geven. Rituals pakketten staan voor kwaliteit en geven een echt wellness gevoel. De Rituals collectie biedt zowel voor vrouwen als voor mannen een prachtige collectie met veel keuze. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijk ruikende Rituals doucheschuim of andere huidverzorgingsets. Wat dacht je van de Nieuwe Rituals Advenstkalender 2021 gevuld met 24 surprises, 24 meaningful moments. The Ritual of advent is een echte beleving.

Zoek je kant en klare complete giftsets van RITUALS?

Denk dan eens aan een RITUALS miniset, een leuke set die we ook als brievenbus post kunnen verzenden. Ook de diverse giftsets in small, medium, large en natuurlijk XL Rituals pakketten behoren tot de collectie en kunnen wij verzorgen. Over de verpakking hoeft u niet na te denken, want RITUALS geschenken zijn al verpakt als een kadootje! Voor elk budget kunt u een Rituals pakket selecteren. Voorbeelden van Rituals kadopakketten zijn het Hammam stoombad ritueel of van de lachende Boeddha. Het ontwaken van de natuur met de kersebloesem, de Sakura, of het herstellen van de innerlijke harmonie met Ayurveda.

Bezorgen/versturen van RITUALS pakketten?

Natuurlijk kunnen wij de verzendingen voor u verzorgen! Jij hoeft alleen maar het Rituals pakket van jouw keuze te bestellen en wij zorgen voor de rest. Zo maak je indruk bij de ontvanger!

Stuur uw RITUALS wensen gewoon even naar ons verkoopteam. Wij maken met veel plezier een offerte voorstel voor u, dat aansluit op uw vraag!

E: info@atmrgifts.nl of bel T: + 31 (0) 481 – 36 65 44