Geen filteropties mogelijk

Janzen geschenkpakketten

Bent u ook op zoek naar hét perfecte geschenk om uw medewerkers, relatie of collega’s te verrassen en te waarderen? Denk dan bijvoorbeeld ook eens aan een geefmoment in de vorm van een leuk voorjaars of zomergeschenk. Met de nieuwe productlijn van JANZEN laat u uw medewerkers waardering zien.

Geen resultaten gevonden.
Over JANZEN
Misschien ben je al wel bekend met dit mooie Upcoming cosmeticamerk JANZEN? De verzorgingsproducten van JANZEN is van een hoge kwaliteit. Het assortiment producten uit de JANZEN Collectie is enorm gevarieerd. De JANZEN Collectie bestaat uit onder andere een bodylotion, douchegel, handverzorging, geurstokjes, geurkaarsen en verschillende leuke en handige travelsets. Dit alles wordt geleverd in een prachtige geschenkverpakking welke direct zorgt voor een unieke en waardevol uitstraling. Het Nederlandse merk JANZEN wint steeds meer aan populariteit. Inmiddels is in Den Bosch ook de eerste JANZEN pilot store geopend. Het blijft belangrijk als je iets geeft om wel te blijven verrassen. Probeer daarom ook gewoon eens een keer een cadeauset van JANZEN. Laat je relaties en collega’s kennis maken met de heerlijke en gevarieerde geuren van JANZEN
 
JANZEN Giftsets
Verrast u relaties, collega’s ook eens met een van de mooie Janzen giftsets. Alle parfums en verzorgingsproducten van het Hollandse bedrijf Janzen worden maatschappelijk verantwoord geproduceerd. De ingrediënten in deze producten zijn allemaal van natuurlijke oorsprong en worden biologisch verbouwd.
 
Het resulteert in producten die niet alleen vriendelijk zijn voor het milieu, maar veilig zijn in gebruik voor u. De JANZEN producten zijn volledig vrij van parabenen en er wordt alleen met Vitamine-E gewerkt als natuurlijk conserveermiddel. De Janzen giftsets zijn een heerlijk cadeau voor zowel dames als heren.
 
JANZEN giftsets in luxe geschenkverpakking
De Janzen giftsets uit de AtmR Gifts collectie zien er prachtig uit in luxe geschenkverpakking. Denk aan Parfumsticks in combinatie met bodyspray, shower foam en handcrème bijvoorbeeld.
 
Een Giftset van JANZEN voor elk budget
De Janzen giftsets zijn ook nog eens vriendelijk geprijsd en altijd mooi verpakt. De Janzen giftsets worden wel altijd per 2 of 3 eenheden verpakt. Hou er dus rekening mee dat u alleen in veelvouden van deze aantallen kunt bestellen. Schenk uw relaties en medewerkers ook een 'pure moment of happiness' met een Janzen-giftset kortom een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Geef JANZEN ook als eindejaargeschenk, verjaardagsgeschenk, jubileumgeschenk, zomergeschenk of op een ander goed geefmoment. 
 
Voor aanvragen of informatie: E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44