Prijs

t/m

Kleur

Doekjes en Tissues

Bedrukte doekjes en tissues zijn een handige en persoonlijke manier om je merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten bij je klanten en relaties. Het bedrukken van doekjes en tissues maakt ze niet alleen functioneel, maar ook een effectieve en unieke manier om je merk te promoten en je klanten en relaties te laten zien dat je om hun hygiëne en welzijn geeft. Bestel uw gewentste doekjes en tissues bij AtmR Gifts!

Doekjes en tissues
 
Doekjes en tissues zijn veelgebruikte producten voor persoonlijke verzorging en hygiëne. Ze zijn ideaal voor het reinigen van handen, gezicht en oppervlakken en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Doekjes en tissues zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo zijn er vochtige doekjes en tissues die zijn geïmpregneerd met een reinigingsmiddel of een verzachtende lotion om de huid te hydrateren en te verzorgen. Er zijn ook droge doekjes en tissues die gebruikt kunnen worden in combinatie met een reinigingsmiddel of lotion naar keuze. 
 
Doekjes en tissues met logo
 
Doekjes en tissues kunnen ook worden bedrukt met een logo of tekst, waardoor ze ideaal zijn als promotieartikel of als relatiegeschenk voor bedrijven en organisaties. Door het toevoegen van een persoonlijk ontwerp, kunnen doekjes en tissues een effectieve en unieke marketingtool worden. Bedrukte doekjes en tissues zijn ideaal als promotieartikel of als relatiegeschenk. Ze zijn compact en gemakkelijk uit te delen op beurzen, evenementen en in goody bags. Bedrukte doekjes en tissues zijn ook ideaal voor gebruik in kantoren, restaurants, hotels en andere openbare ruimtes. Door ze te bedrukken met je bedrijfslogo of een speciale boodschap, laat je een blijvende indruk achter bij je klanten en relaties.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20