Kleur

Shakebekers

Opzoek naar een beker om proteïne shakes mee te maken? AtmR Gifts beschikt over een aantal varianten in verschillende kleuren. Maak gladde shakes zonder klontjes voor het sporten en promoot uw bedrijf door een logo op de beker te laten drukken. 

 

Shakebekers

Een goede proteïne shakebeker is een onmisbare tool voor iedereen die serieus bezig is met fitness en gezonde leefstijl. Het zorgt ervoor dat u altijd voldoende drinkt en goed gevoed bent, wat noodzakelijk is voor een gezonde lichaam. Bovendien zijn de bekers gemakkelijk mee te nemen, waardoor u ze altijd bij u kunt hebben, waar u ook bent. Of u nu net begint met sporten of al geruime tijd bezig bent, een proteïne shake beker is een waardevolle aanvulling op uw sportroutine en gezonde leefstijl.

Assortiment shakebekers

De proteïne shake bekers bieden een handige en efficiënte manier om eiwitten te consumeren tijdens en na het sporten. Dit is van groot belang voor de spierherstel en groei. Bij AtmR Gifts vindt u een breed assortiment aan proteïne shake bekers, met verschillende maten variërend van 400ml tot 900ml, en verschillende varianten, waaronder een beker met balletje of een opbergvak voor sportsupplementen. Het balletje in de beker zorgt voor een efficiënte vermenging van de ingrediënten en voorkomt klonten in uw shake.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20