Categorieën
Kleur
Prijs

t/m

USB Multi kabels, Oplaadkabels, All-In One Adapter

Bestel uw universele USB multikabels bij AtmR Gifts voor het snel opladen van alle apparaten. De ideale oplaadkabel en All-in-one Adapter met connectoren om al je apparaten op te laden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Van zeer goede kwaliteit voor een lange levensduur.

Deze xoopar octopus oplaadkabel is een zeer populaire en gewilde gadget. Deze octopusvormige oplaadkabel biedt de juiste kabel voor bijna iedere smartphone. De multikabel is voorzien van een USB C, micro USB, Lightning en USB connectie.

De Eco Octopus xoopar is gemaakt van RPET (kabels) en biologisch afbreekbaar kunststof (body). Bent u dus op zoek naar een duurzaam en milieuvriendelijk weggevertje dan is dit de gadget voor iedere gelegenheid. Deze oplaadkabel / connector is ook te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Deze ECO Bedrukte Xoopar laadkabel is een absolute musthave op elk kantoor, thuiswerkplek, vakantieplek of voor in de auto. De alles-in-één oplader kunt u voor ieder apparaat gebruiken. De connector geeft door de Multi kabels maximale flexibiliteit. Xoopar staat voor kwaliteit! Naast de handige multikabels en Xoopar octopussen heeft xoopar ook een collectie draadloze speakerspowerbanks en bluetooth oortjes. Een trendy give away voor uw relaties of medewerkers! Handige, universele kabel om uw smartphone of tablet op te laden.

Wij beschikken over de complete collectie van Xoopar producten. Ook de draadloze speakerspowerbanks, bluetooth oortjes van Xoopar zijn bij ons te verkrijgen!

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 44