Prijs

t/m

Kleur

Adventskalender met Logo

Aftellen was nog nooit zo leuk! Nu namelijk aftellen met chocolade. Laat uw adventskalenders bedrukken vanaf 100 stuks en je hebt elke dag een heerlijk chocolaatje. Met gepersonaliseerde adventskalenders blijft jouw kerstboodschap weken lang in beeld. Een origineel kerstgeschenk welke je ruim van tevoren kunt geven. Bestel uw gewenste adventskalender bij AtmR Gifts!

Ons assortiment adventskalender

Ontdek de feestelijke magie met de adventskalenders van AtmR Gifts. Ons assortiment biedt een betoverende manier om af te tellen naar Kerstmis, gevuld met heerlijke verassingen voor elke dag. Of het nu gaat om chocolaatjes, snoep of een mix van lekkernijen, onze zorgvuldig samengestelde adventskalenders zijn een perfecte toevoeging aan de feestvreugde.

De adventskalenders van AtmR Gifts zijn niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar ook een prachtige toevoeging aan de decembermaand. Of u ze nu persoonlijk gebruikt, als geschenk voor dierbaren of als zakelijk presentje, ze brengen dagelijks een glimlach en creëren een sfeer van anticicpatie tijdens de feestdagen.

Tel af naar Kerstmis met de magie van AtmR Gifts en maak van het seizoen een speciale en verrukkelijke ervaring met ons assortiment adventskalenders. Ontdek de unieke charme van onze feestelijke kalenders en laat de decembermaand nog feestelijker worden.

Adventskalenders chocolade met logo

Uw logo op gepersonaliseerde chocolade adventskalenders? Elke dag verrassen dat kan dus nu! Uw logo zal met de advent verrassing lange tijd in gedachten en in beeld blijven! Laat uw eigen unieke chocoladekalenders ontwerpen of maak gebruik van onze gave designs. Bent u benieuwd hoe dat eruit ziet? Vraag een gratis digitaal voorbeeld aan. Zo weet je al vóór je gaat bestellen hoe ze eruit gaan zien. Geheel vrijblijvend.

Geef een adventskalenders met chocolade als relatiegeschenk. Natuurlijk zijn adventskalenders met chocolade leuk om te krijgen, en nog leuker om te geven als geweldig relatiegeschenk! Al genieten vóór de kerst? Adventskalenders geven met chocolaatjes is een goed idee. Een bedrukte adventskalenders misstaat niet naast de kerstboom. Een leuke verrassende manier om reclame te maken in de in de bedrijfskantine van je zakenrelaties.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 65 20