Kleur

Adventskalender met Logo

Aftellen was nog nooit zo leuk! Nu namelijk aftellen met chocolade. Laat uw adventskalenders bedrukken vanaf 100 stuks en je hebt elke dag een heerlijk chocolaatje. Met gepersonaliseerde adventskalenders blijft jouw kerstboodschap weken lang in beeld. Een origineel kerstgeschenk welke je ruim van tevoren kunt geven. Bestel uw gewenste adventskalender bij AtmR Gifts!

Adventskalenders chocolade met logo

Uw logo op gepersonaliseerde chocolade adventskalenders? Elke dag verrassen dat kan dus nu! Uw logo zal met de advent verrassing lange tijd in gedachten en in beeld blijven! Laat uw eigen unieke chocoladekalenders ontwerpen of maak gebruik van onze gave designs. Bent u benieuwd hoe dat eruit ziet? Vraag een gratis digitaal voorbeeld aan. Zo weet je al vóór je gaat bestellen hoe ze eruit gaan zien. Geheel vrijblijvend.

Geef een adventskalenders met chocola als relatiegeschenk. Natuurlijk zijn adventskalenders met chocolade leuk om te krijgen, en nog leuker om te geven als geweldig relatiegeschenk! Adventskalenders met chocolaatjes bedrukt

Al genieten vóór de kerst? Adventskalenders geven met chocolaatjes is een goed idee. Een bedrukte adventskalenders misstaat niet naast de kerstboom. Een leuke verrassende manier om reclame te maken in de in de bedrijfskantine van je zakenrelaties.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 65 20