Prijs

t/m

KleurSpellen personaliseren met uw logo

Ontdek ons assortiment spellen, ideaal voor alle leeftijden en gelegenheden. Personaliseer uw favoriete spel met een uniek logo of ontwerp voor een blijvende indruk. Verras uw medewerkers en relaties met een uniek relatiegeschenk.

Ons assortiment spellen

Spellen zijn tijdloze activiteiten die plezier en uitdaging bieden voor alle leeftijden. Of het nu gaat om denksporten, gezelschapsspellen of actieve buitenspellen, ze zorgen allemaal voor het stimuleren van vaardigheden en plezier. Door de verschillende soorten spellen is er voor ieder wat wils, van uitdagende puzzels tot samenwerkingsspellen. Spellen bieden een leuke en vermakelijke manier om vaardigheden te ontwikkelen en tijd samen door te brengen met vrienden en familie.

Gepersonaliseerde spellen 

Spellen bedrukken met een logo of een bedrijfsnaam is een leuke en creatieve manier om uw merk onder de aandacht te brengen. Een gepersonaliseerd spel is een waardevol relatiegeschenk dat gegarandeerd indruk maakt. Door spellen te personaliseren met uw slogan, logo of ontwerp, creëert u een uniek promotiemiddel dat zorgt voor blijvende naamsbekendheid bij uw doelgroep. De bedrukking kan op verschillende manieren worden aangebracht, afhankelijk van het materiaal van het spel. Verras uw medewerkers en relaties met een uniek en persoonlijk relatiegeschenk. 

Betrouwbare bezorging met AtmR Gifts

Bij de verzending van uw geschenken vinden wij het belangrijk dat alles goed verloopt en uw pakketten tijdig en heel aankomen. Wij bieden een flexibele bezorgservice. Wij kunnen zowel in heel Nederland als in diverse Europese landen bezorgen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw geschenken op meerdere adressen af te laten leveren, zo kunnen ze gemakkelijk in ontvangst worden genomen door de ontvangers van uw geschenken. Met onze snelle en betrouwbare bezorgservice komen uw geschenken veilig op de plaats van bestemming.

Ons team helpt u graag verder met uw vragen of bij het vinden en samenstellen van geschenken die aansluiten bij u en uw bedrijf. 

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20