Prijs

t/m

Kleur

Rolmaten met logo

Wilt u een rolmaat personaliseren met uw logo? Bij AtmR Gifts hebben wij een uitgebreid assortiment aan rolmaten. Laat het logo van uw bedrijf op de rolmaten drukken. Een praktisch geschenk voor de medewerkers en relaties die veel moeten opmeten.

Rolmaten

De rolmaten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Wij hebben rolmaten met de lengtes van 1 meter, 2 meter, 3 meter, 5 meter en 7,5 meter. Ook hebben wij een rolmaat met een ingebouwde lamp. Zo kunt u zelfs in een donkere ruimte of in het donker iets opmeten. De rolmaten passen met gemak in uw broekzak. U kunt de rolmaten overal mee naar toenemen. U kunt de rolmaten ook als relatiegeschenk geven aan uw relaties en klanten. Ook zij zullen altijd blij zijn met een rolmaat en zullen worden herinnert aan uw bedrijf tijdens het gebruik van de rolmaat. Ook zijn de rolmaten geschikt als weggegever voorop een beurs. Deel uw rolmaten met logo uit aan de bezoekers. Zij kunnen de rolmaat zeker gebruiken en maken reclame voor uw bedrijf.

Rolmaat met logo

Een bedrukte rolmaat is een handig hulpmiddel voor het opmeten van wat grotere voorwerpen. Iedereen heeft wel een rolmaat in huis en ze komen altijd van pas op het werk of thuis. De rolmaat met uw logo is handig voor uw medewerkers die in de bouw werken. Zij moeten dagelijks dingen opmeten. Uw logo zal vaak te zien zijn op de bedrukte rolmaten en uw medewerkers zullen zich meer verbonden voelen met uw bedrijf. Laat het logo, een naam, slogan of korte boodschap op de rolmaten drukken. Is een bedrukte rolmaat toch niet helemaal wat u zoekt? Wij hebben genoeg andere artikelen in ons assortiment waar u een logo op kunt laten drukken. Neem ook een kijkje bij onze Multitools, meetlinten en linialen.

E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20