Prijs

t/m

Kleur


Paraplu's met bedrukking

Ontdek de paraplu's van AtmR Gifts, perfect als geschenk voor uw medewerkers en relaties. Personaliseer ze met uw logo of persoonlijke boodschap voor een opvallend promotiemiddel. Of u de paraplu's u uitdeelt op evenementen of gebruikt als relatiegeschenk, met een bedrukte paraplu maakt u altijd indruk. 

Ons assortiment paraplu's 

Bij AtmR Gifts bieden wij een breed assortiment paraplu's voor optimale bescherming tegen de regen. Van compacte opvouwbare modellen die gemakkelijk in uw tas passen tot grote paraplu's. Er is voor elke gelegenheid en voorkeur een geschikte paraplu in ons assortiment. Onze paraplu's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en ontwerpen. Zo kunt u kiezen voor een klassieke paraplu met houten handvat of een moderne variant met een licht stevig aluminium frame. 

Gepersonaliseerde paraplu's met AtmR Gifts

Laat uw logo, persoonlijke boodschap of ontwerp bedrukken op de paraplu's voor een opvallend promotiemiddel. De gepersonaliseerde paraplu's zijn niet alleen functioneel tegen de regen, maar dienen ook als effectief promotiemiddel voor uw bedrijf of organisatie. AtmR Gifts biedt verschillende bedrukkingsmogelijkheden voor een professionele en kwalitatieve afwerking van de paraplu's met opdruk. Uw logo of ontwerp kan bijvoorbeeld in full colour of in enkele PMS-kleuren worden bedrukt. Of u de paraplu's nu uitdeelt op evenementen of gebruikt als relatiegeschenk, met een bedrukking maakt u er een onderscheidend product.

Flexibele en betrouwbare bezorgservice

Bij AtmR Gifts staan kwaliteit en gemak voorop. Onze flexibele bezorgservice is afgestemd op uw specifieke behoeften, ongeacht de omvang van uw bestelling. Wij leveren niet alleen door heel Nederland, maar ook in verschillende Europese landen. Ook bieden wij de optie om uw pakketten op meerdere adressen te laten leveren, zo kunnen uw ontvangers de geschenken gemakkelijk in ontvangst nemen.

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van een relatiegeschenk dat het beste bij u past.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20