Prijs

t/m

KleurOverige tools met logo

Zakmessen en Stanleymessen zijn handige gereedschappen die vaak worden gebruikt voor snijtaken. Bij AtmR Gifts zijn ze verkrijgbaar in verschillende materialen en ontwerpen, en kunnen worden bedrukt met een gepersonaliseerde opdruk. Het toevoegen van een gepersonaliseerde opdruk aan deze messen is een effectieve manier om uw bedrijfslogo of merk te promoten. 

Assortiment
 
Zakmessen en Stanleymessen zijn handige gereedschappen die vaak worden gebruikt voor snijtaken. Zakmessen zijn inklapbare messen die vaak klein en draagbaar zijn, waardoor ze handig zijn voor buitenshuis activiteiten zoals kamperen, wandelen en vissen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en configuraties, waaronder opvouwbare mesjes en multitools. Een Stanleymes is een snijgereedschap dat wordt gebruikt voor het snijden van materialen zoals papier, karton, stoffen en folies. Het mesje is uitschuifbaar, waardoor de lengte kan worden aangepast aan de dikte van het te snijden materiaal. Het wordt vaak gebruikt in kantoren, werkplaatsen en thuis.
 
Zowel zakmessen als Stanleymessen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en ontwerpen, en sommige modellen kunnen worden aangepast met gepersonaliseerde gravures of bedrukkingen. Door hun draagbaarheid en veelzijdigheid zijn ze populair bij mensen die vaak buiten werken of hobby's hebben die snijgereedschap vereisen.
 
Tools met opdruk
 
Zowel zakmessen als stanleymessen kunnen worden bedrukt met een gepersonaliseerde opdruk, waardoor ze een unieke uitstraling krijgen en ze geschikt zijn als relatiegeschenken of promotionele items. Het toevoegen van een gepersonaliseerde opdruk aan zakmessen en Stanleymessen is een effectieve manier om uw bedrijfslogo of merk te promoten. Door het weggeven van deze gepersonaliseerde messen als relatiegeschenken of als onderdeel van een marketingcampagne, creëert u naamsbekendheid en laat u een blijvende indruk achter bij uw doelgroep. In het assortiment van AtmR Gifts worden er nog meer gereedschapsproducten aangeboden zoals multitools, rolmaten en gereedschapssets.
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20