Prijs

t/m

Kleur
Gepersonaliseerde waterpassen

Ontdek ons assortiment waterpassen bij AtmR Gifts, beschikbaar in diverse formaten, materialen en kleuren. Personaliseer uw waterpas met bedrukking van uw logo voor zowel praktisch gebruik als effectieve promotie. 

Ons assortiment waterpassen

Een waterpas is een veelzijdig instrument dat wordt gebruikt om te bepalen of iets horizontaal is of verticaal staat. Bij AtmR Gifts vindt u waterpassen in verschillende formaten, materialen en kleuren. Het bestaat uit een buis of balk gevuld met een vloeistof waarin zich een luchtbel bevindt. Waterpassen zijn onmisbaar gereedschap voor allerlei kluswerkzaamheden, van het ophangen van schilderijen tot het bouwen van meubelen. 

Uw waterpas bedrukken

Bij AtmR Gifts kunt u uw gekozen waterpas laten bedrukken met uw eigen logo, persoonlijke boodschap of een uniek ontwerp. Een gepersonaliseerde waterpas is niet alleen een handig gereedschap, maar ook een goed promotiemiddel. Elke keer als uw werknemers en relaties de waterpas met opdruk gebruiken wordt uw bedrijf of organisatie zichtbaar. Bedrukte waterpassen zijn ideaal om weg te geven op beurzen of te schenken aan uw collega's en klantrelaties, toon uw waardering met een uniek en persoonlijk geschenk. 

Zorgeloze bezorgen van uw bestelling

Ontdek betrouwbare bezorging met AtmR Gifts. Wij streven niet alleen naar het leveren van hoogwaardige producten, maar ook naar een bezorgservice die aan uw verwachtingen voldoet. Elke bestelling wordt met zorg behandeld. Met onze flexibele bezorgopties gaan we verder dan alleen leveren binnen Nederland, we bezorgen ook in diverse Europese landen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om uw bestelling op meerdere locaties te laten afleveren, waardoor uw ontvangers hun geschenken gemakkelijk kunnen ontvanger, waar ze ook zijn. 

Wij helpen u graag uw vragen te beantwoorden of bij het vinden van een relatiegeschenk dat past bij u en uw bedrijf.

Vraag ons om een vrijblijvende offerte! Voor aanvragen of informatie: info@atmrgifts.nl of T: + 31 (0)481- 36 65 20