Prijs

t/m

Kleur

Aftersun met logo

Aftersun is een verzorgingsproduct dat wordt gebruikt om de huid te kalmeren en te hydrateren na blootstelling aan de zon. Aftersun kan worden bedrukt met een bedrijfslogo of -naam om te worden gebruikt als promotieartikel bij evenementen, als klantgeschenken, als onderdeel van bedrijfsuitjes en als onderdeel van geschenksets. Bestel bedrukte aftersun bij ATmR Gifts.

Aftersun
 
Aftersun is een verzorgingsproduct dat wordt gebruikt na blootstelling aan de zon. Het is bedoeld om de huid te kalmeren, te hydrateren en te herstellen na blootstelling aan UV-straling. Aftersun-producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder lotions, gels en sprays. Het gebruik van aftersun na blootstelling aan de zon kan helpen om de huid te beschermen tegen veroudering en beschadiging door de zon. Het kan ook helpen om pijnlijke verbranding te verminderen en roodheid en irritatie te kalmeren. Naast aftersun is het belangrijk om tijdens blootstelling aan de zon zonnebrandcrème te gebruiken en de huid te beschermen met kleding en petjes. Probeer ook blootstelling aan de zon tijdens de heetste uren van de dag te vermijden en zoek schaduw op wanneer dat mogelijk is.
 
Aftersun met logo
 
Aftersun met bedrukking kan een leuke manier zijn om uw bedrijf of merk te promoten, vooral als u zich richt op de gezondheid en verzorging van de huid. Het toevoegen van uw bedrijfslogo of -naam aan aftersun kan een praktische en nuttige manier zijn om uw merk te promoten tijdens de zomermaanden. 
 
E: info@atmrgifts.nl T: + 31 (0) 481 36 65 20